Gehele kavel

Extreem grote kavel van circa 2.994 m² op een prachtige locatie aan de rand van Broek in Waterland met een geweldig vrij uitzicht over landerijen. Een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren in dit beeldschone dorp.

De kavel is onderverdeeld in circa 1.253 m² bouwgrond inclusief water, met aangrenzend circa 1.559 m² (gras)land en circa 182 m² voor een eigen gedeelte van de toegangsweg.

Het project bestaat uit twee bouwkavels, Molengouw 60 en 62. Deze aanmelding betreft de twee kavels tezamen. Het bestemmingsplan voorziet ook in de mogelijkheid om één woning te bouwen welke flexibel binnen het grote bouwvlak gesitueerd kan worden.

Ligging

Omringd door weilanden en water biedt Broek in Waterland de nodige rust als tegenpool van Amsterdam. Het behoort tot de mooiste dorpen van Nederland en ligt op nog geen 15 minuten autorijden van Amsterdam. Het openbaar vervoer is goed geregeld, heel regelmatig rijden bussen in minder dan 15 minuten naar Amsterdam CS. Middelbare scholieren kunnen met de bus naar o.a. Amsterdam of Volendam. In het dorp vindt u naast prachtige historische huizen een buurtsuper, groenteboer, basisschool en kinderdagverblijf, een bar/restaurant, een verrukkelijk pannenkoekenhuis, een gezellige markt op woensdag, de sportschool, een tennis- en voetbalvereniging en verschillende maneges. De directe omgeving biedt prachtige fiets-, wandel- en vaarroutes door het Waterlandse landschap.

Een bezichtiging van de locatie zal u versteld doen staan.

Kavel links

Grote kavel van circa 1.506 m² op een prachtige locatie aan de rand van Broek in Waterland met een geweldig vrij uitzicht over landerijen. Een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren in dit beeldschone dorp.

Kavel rechts

Grote kavel van circa 1.488 m² op een prachtige locatie aan de rand van Broek in Waterland met een geweldig vrij uitzicht over landerijen. Een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren in dit beeldschone dorp.