Broek In Waterland – Nieuwland 28 – Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs
€ 1.490.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
835 m2
Eigenschappen
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
7

Familiehuis met allure midden in het groen in het beeldschone Broek in Waterland. Het betreft een groot en luxe huis met veel sfeer en privacy op 835 m² eigen grond. We zien hoge plafonds en tellen 5 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime woonkeuken, een grote living, een grote vliering en een grote gym in de kelder. In de tuin staat een vrijstaand gastenverblijf met een eigen keuken, badkamer en wasgelegenheid. Het gastenverblijf is eventueel ook geschikt als praktijk aan huis of als fijne plek voor grootouders of grote kinderen. De zonnige tuin rondom het huis is heerlijk beschut en aangelegd met verschillende terrassen, een gazon en fruitbomen. Hier plukt u de vruchten van. Naast het huis is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen erf. Aan alles is gedacht.

Het huis is gerenoveerd in 2002. In 2014 zijn 2 badkamers vernieuwd en alle toiletten. De vloeren zijn geschuurd en opnieuw gelakt, al het binnenschilderwerk is uitgevoerd, enkele ramen zijn vernieuwd en het gastenhuis in de tuin is nieuw gerealiseerd. Het buitenschilderwerk is vernieuwd in 2017 en 2018.

Het woonoppervlak van het huis is 303,20 m² en van het gastenverblijf 45,10 m² volgens de meetinstructie NEN2580.

INDELING HUIS

Begane grond:
Entree, twee voordeuren, hal met hoog plafond, een trap naar de kelder en een trap naar de eerste verdieping. Modern toilet. Vanuit de hal toegang naar de woonkamer en naar de woonkeuken.
Woonkeuken met hoge ramen, een plafond van drie meter hoog met plafondbalken, mooie houten betimmering, authentieke radiatoren en dubbele openslaande deuren naar de tuin. Met gemak past in de woonkeuken een tafel van wel 4 meter lang, we zien ons zelf hier wel zitten met vrienden en familie. De keuken is uitgerust met een gasfornuis van Boretti, een spoeleiland met een klassiek terrazzo aanrechtblad, 2 spoelbakken met zwart/ivoor geblokte tegeltjes en lekker veel berg- en werkruimte.
Bijkeuken met opbergruimte, spoelbakje en aansluiting voor wasmachine en droger. Brede deur naar de tuin.
De grote L-vormige woonkamer grenst aan de tuin en heeft twee keer dubbele openslaande deuren naar de tuin, een rookkanaal en mooie balken in het zicht. Op de begane grond zijn twee slaapkamers waarvan één met een eigen moderne badkamer met douche, wastafel, toilet en handdoekradiator.

Eerste verdieping:
Ruime lichte overloop met een hoog plafond en grote dakramen. Op de overloop en in de slaapkamers liggen lichte houten vloerdelen. Op deze verdieping zijn vier slaapkamers, een apart toilet en twee badkamers.
De fijne badkamer op de overloop heeft een ligbad, aparte douche, wastafel, handdoekradiator en een groot dakraam met uitzicht op groen. De vier slaapkamers zijn lekker licht, goed van formaat en twee kamers zijn voorzien van fraaie houten wand- en plafondbetimmering. De masterbedroom is zeer ruim en heeft inbouw plafondspots, fraaie balken in het zicht en grote dubbele deuren met een frans balkon grenzend aan de tuin op het zuiden. Directe toegang naar de L-vormige luxe badkamer met klassiek grijs/zwart/wit tegelwerk, een hoekligbad met whirlpool/yetstream, twee waskommen, twee regendouches en een toilet. Deze badkamer heeft een walk in closet met een vlizotrap naar de vliering.

Vliering:
De grote vliering heeft een nok van ruim 3 meter hoog. De ruimte geeft de mogelijkheid om hier nog eens één of twee slaapkamers te creëren.

Kelder:
Thans in gebruik als fitness ruimte. En wát voor een! De kelder is 72 m² groot en 2,67 m hoog. Er zijn twee raampjes, er is daglicht en een bergruimte waar de cv ketel hangt.

INDELING GASTENVERBLIJF

Zeer verzorgde open ruimte met houten vloerdelen, veel ramen en een open keuken. Moderne badkamer met toilet, douche, wastafel en handdoekradiator. Berging met cv-ketel (Intergas Kompakt HRE bouwjaar 2012) en aansluiting voor wasmachine en droger. Deels open vliering met veel opbergruimte.

BUITEN
De weelderige tuin met meerdere terrassen ligt rondom de woning. Er zijn verschillende terrassen in en uit de zon. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekjes. Hoge bomen om het perceel geven een zeer vrij gevoel. U hoeft echt niet meer met vakantie.

BROEK IN WATERLAND
Broek in Waterland behoort tot de mooiste dorpen van Nederland en ligt op nog geen 15 minuten autorijden boven Amsterdam. Het is 22 minuten fietsen naar Station Noord van de Noord/Zuidlijn en 5 minuten autorijden naar de A10 Ring Amsterdam. Het openbaar vervoer is goed geregeld, heel regelmatig rijden bussen in 10 minuten naar Amsterdam CS (het is 2 minuten lopen naar de bushalte). Middelbare scholieren kunnen met de bus naar o.a. Amsterdam of Volendam.
In het dorp vindt u naast andere prachtige historische huizen een buurtsuper, groenteboer, basisschool en kinderdagverblijf, een bar/restaurant, een verrukkelijk pannenkoekenhuis, een gezellige markt op woensdag, de sportschool, een tennis- en voetbalvereniging en verschillende maneges. De directe omgeving biedt prachtige fiets- en wandelroutes door het Waterlandse landschap.

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Foto 3


Foto 4


Foto 5


Foto 6


Foto 7


Foto 8


Foto 9


Foto 10


Foto 11


Foto 12


Foto 13


Foto 14


Foto 15


Foto 16


Foto 17


Foto 18


Foto 19


Foto 20


Foto 21


Foto 22


Foto 23


Foto 24


Foto 25


Foto 26


Foto 27


Foto 28


Foto 29


Foto 30


Foto 31


Foto 32


Foto 33


Foto 34


Foto 35


Foto 36


Foto 37


Foto 38


Foto 39


Foto 40


Foto 41


Foto 42


Foto 43


Foto 44


Foto 45


Foto 46


Foto 47


Foto 48


Foto 49


Foto 50


Foto 51


Foto 52


Foto 53


Foto 54


Foto 55


Foto 56


Foto 57


Foto 58


Foto 59


Foto 60


Plattegronden

In de buurt

 • Monnickendam - Nieuwe Zijds Burgwal 34A2:
 • Monnickendam - Nieuwe Zijds Burgwal 34A3:
 • Monnickendam - Nieuwe Zijds Burgwal 34A4:
 • Monnickendam - Zuster Bloemstraat 2B:
 • Monnickendam - Nieuwe Zijds Burgwal 34A6:
 • Monnickendam - Nieuwe Zijds Burgwal 34A7:
 • Broek In Waterland - Nieuwland 51:
 • Wormer - Dorpsstraat 197- 199:
 • Purmer - Oosterweg M 28A:
 • Den Burg - Verzetstraat 40:
 • Den Burg - Verzetstraat 42:
 • Monnickendam - Graaf Willemlaan 135:
 • Broek In Waterland - Molengouw 60-62 kavel links:
 • Broek In Waterland - Molengouw 60-62 kavel rechts:
 • Broek In Waterland - Molengouw 60-62 KAVEL:
 • Purmerend - Montferland 12:
 • Purmerend - Brikhof 7:
 • Amsterdam - Raoul Wallenbergstraat 42:
 • Halfweg - Zuiderweg 2-85:
 • Halfweg - Zuiderweg 2-86:
 • Purmerend - Beemdgras 1:
 • Monnickendam - Lameroen 6:
 • Purmerend - Boeierstraat 111:
 • Broek In Waterland - Verdeek 2: