Volkert Makelaardij

Doortastende aankoopmakelaar en gedreven verkoopmakelaar in onze geliefde regio, die reikt van Amsterdam tot Waterland, van Purmerend tot Zaanstad. We besteden veel aandacht aan de verkooppresentatie door het geven van gericht en persoonlijk advies bij de styling van uw woning. Een goede eerste indruk is van essentieel belang voor het verkoopproces. Van harte welkom bij Volkert Makelaardij!

null

KOOPWONINGEN

null

NIEUWBOUW & KAVELS

null

HUURWONINGEN

null

BEDRIJFSPANDEN

RIETGORSPAD 32 WATERGANG

Wat een prachtige woning, wat een royale tuin en wat een heerlijke locatie!
Grenzend aan doorgaand vaarwater en direct nabij Amsterdam staat deze smaakvolle, royale gezinsvilla uit 2018, waarbij gebruik is gemaakt van eersteklas materialen. Aansprekende karakteristieke details zijn verwerkt in het ontwerp.
De woning biedt u landelijk wonen, grandioze uitzichten, rust en volop ruimte. En dat op nog geen 5 autominuten van (de A10, ringweg) Amsterdam. Of nog geen kwartier op de fiets naar station Noord en om daar op metro 52 te stappen verder Amsterdam in.

Het vrijstaande en smaakvol ingerichte herenhuis is gesitueerd aan de buitenrand van een kleinschalig nieuwbouwproject uit 2018. Rondom beschermd natuurgebied “het Varkensland” en prachtige landschappen die u uitnodigen de omgeving in alle rust met uw sloep, kano of al ‘suppend’ te verkennen. En wat te denken van het landschap gedurende een goede winter? IJzers onderbinden en vanuit uw eigen tuin het natuurijs op!

Bijzonderheden
– Perceel eigen grond van 1.069 m²
– Vrijstaande villa met 253 m² woonoppervlakte
– Alle kamers, beneden en boven, zijn voorzien van internet aansluitingen.
– Begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van een PVC-vloer.
– Optimaal geïsoleerd; energielabel A
– 11 Zonnepanelen & WTW-unit aanwezig
– Parkeren op eigen terrein

Prijs op aanvraag

Het verkocht bord is door koper van de gevel gehaald! Na het notarieel transport heeft ze haar eigen plek. Verkopers zijn blij dat de verhuizing achter de rug is. Zij zien de toekomst op hun  nieuwe plek rooskleurig tegemoet.
Een heerlijk begin van de dag!

VERKOCHT – De Werf 60 Monnickendam

Bent u op zoek naar een verkoop- of aankoopmakelaar in de regio Waterland, Zaanstreek of (groot) Amsterdam? Dan zijn wij uw graag van dienst!

Voor ervaringen van andere verkopers en kopers die de samenwerking met ons zijn aangegaan, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij onze beoordelingen.

Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs om u te adviseren over de verkoopwaarde van uw woning. De hoogte van de verkoopwaarde zal mede bepalen wat uw mogelijkheden zijn voor de aankoop van een andere woning. Uiteraard vertellen we u dan ook graag over onze aankoopbemiddeling.

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak!