Het zoeken en (aan)kopen van uw nieuwe huis

Een aankoopmakelaar heeft altijd een hele belangrijke rol bij de koop van uw nieuwe droomhuis. Dat geldt voor elke markt, maar zeker in de huidige verkopersmarkt. Om van een overhitte markt zoals de Amsterdamse, nog maar niet te zwijgen. Ook wanneer u vanuit een andere regio nieuw bent op de lokale markt, is het van grote waarde om een ingevoerde professional aan uw zijde te hebben. Volkert Makelaardij scoort gemiddeld een 9,4 als aankoopmakelaar. Dat is de score die wij op funda krijgen van klanten die recent met ons geslaagd zijn.

Wat u precies van ons vraagt, dat bepaalt u zelf. We kunnen u full-service van begin tot eind ondersteunen, of alleen bij specifieke stappen in het proces.

Bekijk hier onze aankoop-beoordelingen

Intensieve aankoopbegeleiding

Wilt u dat we actief met u meekijken in het (nieuwe) aanbod of dat we zelfs zonder u vast een eerste bezichtiging hebben omdat u elders in het (buiten)land woont? Dan is intensieve aankoopbegeleiding voor u uitgevonden.

Gerichte aankoopbegeleiding

Maar het is ook mogelijk dat u ons pas inschakelt wanneer u uw eigen droomhuis al gevonden heeft. Dat u het simpelweg prettig vindt als een professional de onderhandeling namens u voert. Het scheelt nu eenmaal veel als er geen emoties in het spel zijn. Daarbij helpt het dat wij al onze collega’s in de regio persoonlijk kennen. Dat maakt zaken doen soms net even wat makkelijker. Wij noemen dit ‘gerichte verkoopbegeleiding’.

Juridisch & taxatie

Uiteraard is onze waarde groot rondom alle juridische elementen. Van de voorbehouden tot de opleverdatum, van de schouw tot eventuele gebreken en de aktes. Daarnaast is het mogelijk om via Volkert Makelaardij een officiële gevalideerde taxatie (NWWI of Taxateursunie) te verkrijgen die u nodig heeft voor bijvoorbeeld uw hypotheek.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met kantoor op 0299 – 479 474 of mailen naar info@volkertmakelaardij.nl