te koop

De Rijp – De Volger 41+43

Dancing Paradise in De Rijp, wie kent het niet? Deze dancing met twee verdiepingen was een begrip in Noord-Holland. Na 20 swingende en succesvolle jaren is het voor de eigenaren nu tijd voor een ander hoofdstuk. Wij mogen u de bedrijfshal/dancing aanbieden met de bijhorende grote lichte woning met een grote tuin en een grote schuur. Het geheel staat op 2.690 eigen grond op kleinschalig bedrijvenpark De Volger. De bestemming is dansschool met een bedrijfswoning maar volgens het bestemmingsplan zijn er in de voormalige dansschool diverse bedrijfsactiviteiten mogelijk. In de tuin mag nog een extra bedrijfshal gebouwd worden.

– De bedrijfshal/dancing (bouwjaar 1989) heeft een oppervlakte van 562 m²
– De schuur (2015) is 91 m² groot
– Het huis (1993) heeft 215 m² wonen. Nen2580 meetrapport aanwezig.

Het huis is netjes onderhouden en heeft aan de achterzijde een vrij en landelijk zicht op de Westdijk. We horen de vogels fluiten en van een bedrijvenpark is hier niets te merken. De diepe tuin heeft veel privacy.
Aan de voorzijde is een gezellige woonkeuken met een bijkeuken. De woonkamer grenst aan de tuin en heeft een aparte werkkamer en een aangebouwde serre in de tuin. Boven zijn 4 slaapkamers, een luxe badkamer en een grote vliering. Vanuit de entreehal is een deur naar de ondergelegen betegelde kelder.

Wat de bewoners vertellen:
“Het is hier zo vredig en vrij. We hebben een heerlijk uitzicht en een geweldig buitenleven met overal zon en schaduw. De patio is een heerlijke plek en de jacuzzi in de tuin is echt genieten”.

INDELING WONING

Begane grond:
Entree met ruime hal, toilet, meterkast en deur naar de betegelde kelder.
Woonkeuken aan de voorzijde van het huis met grote ramen grenzend aan de voortuin. Er is een deur naar de bijkeuken met de cv-ketel, aansluiting voor de wasmachine en een deur naar buiten. Ruime en lichte woonkamer aan de tuinzijde met veel ramen, een gashaard, vloerverwarming, een aparte werkkamer en een aangebouwde serre.
De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Ruime overloop. Luxe badkamer met een bubbelbad, een ruime douche, wastafelmeubel, toilet, designradiator en een schitterend uitzicht over de Beemsterpolder.
Flinke masterbedroom met vast kasten, airco en een balkon op de zon. Verder nog eens 3 slaapkamers.

Vliering:
Bereikbaar vanaf de overloop met een vlizotrap. Grote ruimte met een geïsoleerd dak, geschikt voor opslag of/en het creëren van extra slaapkamers.

INDELING DANCING

Twee grote verdiepingen met twee dansvloeren, twee keukens, toiletten en airco.

BUITEN
Grote tuin rondom en parkeergelegenheid voor 13 auto’s. In de tuin staan een kleine en een grote schuur (in het voorste deel parkeergelegenheid voor 2 auto’s), een jacuzzi met een buitendouche, een kippenhok en een duiventil. Vrijheid blijheid hier, met verschillende terrassen, veel privacy en een heerlijk zicht op de Westdijk.

LIGGING
De Volger 41-43 ligt op kleinschalig bedrijvenpark De Volger grenzend aan de N244. Op nog geen 10 minuten rijden van de A7 richting Amsterdam of Hoorn. De Rijp behoort tot één van de mooiste dorpen van Noord-Holland en ligt 24 kilometer boven Amsterdam in een oer-Hollands landschap. Het heeft een een beeldschoon historisch centrum met een echt dorps karakter waar de mensen elkaar begroeten op straat. De Rijp ligt aan de Eilandspolder, een beschermd natuurgebied met een oppervlak van 1.950 ha dat voor een kwart uit water bestaat. In de zomer wordt hier veel gevaren en in strenge winters is de Eilandspolder populair bij schaatsers.
Er is een actief verenigingsleven, een tennis-, voetbal- en watersportvereniging en sportscholen. Er is een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, er zijn enkele modezaken en goede restaurants en cafés. Recent zijn de 3 basisscholen onder één dak gehuisvest in een nieuwe school. Middelbare scholieren gaan veelal op de fiets of met het openbaar vervoer naar school in Purmerend en Alkmaar.
€ 1.495.000,-

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Foto 3


Foto 4


Foto 5


Foto 6


Foto 7


Foto 8


Foto 9


Foto 10


Foto 11


Foto 12


Foto 13


Foto 14


Foto 15


Foto 16


Foto 17


Foto 18


Foto 19


Foto 20


Foto 21


Foto 22


Foto 23


Foto 24


Foto 25


Foto 26


Foto 27


Foto 28


Foto 29


Foto 30


Foto 31