te koop

Zaandijk – Smidslaan 15

Beleggingspand nabij de Zaan in het beeldschone Oud-Zaandijk. Geheel verhuurd. Op de begane grond zijn gevestigd een garagebedrijf, een distributiepand en een yogastudio. Op de verdieping wordt gewoond. De lopende huurafspraken dienen te worden overgenomen.

Gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen en het openbaar vervoer. Het is enkele minuten fietsen naar treinstation Zaandijk Zaanse Schans. Met de auto bent u met enkele minuten zowel op de A8 als op A7.

Vast koopsom € 349.500, = k.k.

INDELING

Begane grond:
Garage: circa 445 m² (werkplaats, balie en kantine) plus circa 25 m² (kantoorruimte). Verhuurd voor onbepaalde tijd.
Opslag/distributieruimte: circa 99 m² (met overhead deur, toilet en bergruimte). Verhuurd voor onbepaalde tijd.
Yogastudio: circa 50 m2 (entree met balie en wachtruimte, 2 ruimtes en archief). Verhuurd voor onbepaalde tijd.

Eerste verdieping:
Woonruimte van circa 85 m2. Verhuurd voor onbepaalde tijd.

Zaandijk heeft van alle dorpen binnen de gemeente Zaanstad nog de meeste kenmerken van de oude Zaanse bouw. Dat is vooral aan de Zaanoever goed te zien. Korenmolen De Bleeke Dood is een belangrijk vroeg-industrieel monument in Zaandijk. Zaandijk is vooral bekend door de Zaanse Schans, die pal tegenover Oud-Zaandijk aan de overkant van de Zaan ligt. De Zaanse Schans is de grootste toeristische trekpleister van de Zaanstreek en ligt weliswaar in Zaandam, maar het is veel dichter bij Zaandijk dan bij Zaandam. Bij de Zaanse Schans is ook het Zaans Museum. Het dichtstbijzijnde treinstation is Zaandijk Zaanse Schans.
In de nabijheid zijn verschillende cafés en restaurants met terrassen (aan het water van de Zaan), een supermarkt en goede lokale winkeltjes.

Bel voor meer informatie over dit beleggingsobject naar ons kantoor 0299-479474 en vraag naar René Haas.
€ 349.500,-

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Foto 3


Foto 4


Foto 5


Foto 6


Foto 7


Foto 8


Foto 9


Foto 10


Foto 11


Foto 12


Foto 13