De Wijnloods

Zuiderwouder Dorpsstraat achter nummer 60 Zuiderwoude

Uw droomhuis (laten) bouwen?

Op een prachtige locatie aan het water en vrij uitzicht?

Het kan!

In het pittoreske dorp Zuiderwoude liggen 2 bouwkavels aan doorgaand vaarwater

W1

Het perceel bestaat uit ca. 211 m² bouwgrond. De grond wordt verkocht met pad naar de woning en separate grond bedoelt voor 2 parkeerplaatsen. In totaal wordt u de eigenaar van ca. 290 m² grond.

Vraagprijs € 449.500,- k.k.

W2

Het perceel bestaat uit ca. 128 m² bouwgrond. De grond wordt verkocht met pad naar de woning en separate grond bedoelt voor 2 parkeerplaatsen. In totaal wordt u de eigenaar van ca. 202 m² grond.

Vraagprijs € 429.500,- k.k.

De ligging aan het water en het vrije uitzicht leent zich uitstekend voor een tuingerichte woonkamer. Het heerlijke uitzicht maakt de woning optisch nog groter. U ziet de seizoenen vanaf uw bank voorbij trekken.

Dit perceel biedt voldoende ruimte om naast de woning te genieten van een heerlijk tuin. Een terras aan het water aan de achterzijde van de woning lijkt ons ook een aantrekkelijk idee. Ziet u het al voor zich; warme zomerdagen aan het water of met uw eigen boot genieten van het Waterlandse landschap. Maar wat denkt u van de winterdagen? Schaatsen onderbinden en het natuurijs opstappen vanaf uw eigen terras.

De huidige Wijnloods zal worden afgebroken. De gemeente heeft toegezegd dat er binnen het huidige bebouwingsvlak 2 woningen gebouwd mogen worden.  Het perceel van ca. 211 m² heeft een woonbestemming. Er is nog geen omgevingsvergunning afgegeven door de gemeente Waterland. De bouw van uw woning is onder voorbehoud van het afgeven van een onherroepelijke bouwvergunning door de gemeente Waterland.

ZUIDERWOUDE & OMGEVING

Zuiderwoude is het oudste dorp in de gemeente Waterland. Gelegen net boven Amsterdam, omgeven door water en weiland. Zuiderwoude heeft op 2 minuten loopafstand een goede openbare basisschool (De Overhaal), een idyllisch kerkje waar behalve kerkdiensten ook concerten en exposities worden gehouden en Theetuin ’t Einde. Het is 2 km rijden naar de winkels in Monnickendam en met 15 minuten rijden bent u in Amsterdam Centrum. Buslijn 315 rijdt via Monnickendam naar de metro in Amsterdam Noord.

NB de visuals zijn bedoeld om u een indruk te geven hoe de situatie na de bouw van de woning(en) kan worden.

Ontwerptekeningen

Situatie W1

Situatie W2