Dorpsstraat 32 E bouwnummer 5 – perceelgrootte 140 m²

Deze tussenwoning is de derde woning die u tegenkomt nadat u de gemeenschappelijk toegangsdeur bent doorgegaan.

Indeling

entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet. Ruime woonkamer met openslaande deuren in de achtergevel. Op de verdieping 3 slaapkamers en een betegelde badkamer met dakraam, douche en wastafel. Vanaf de overloop via de vlizotrap toegang tot de vliering. Ideaal voor het opbergen van uw spullen.

De binnenmuren worden behangklaar afgewerkt. De badkamer wordt voorzien van een wastafel, kraan en douche, het toilet van een wand closet en fonteintje. De keukenruimte wordt opgeleverd met aansluitingen, zonder opstelling. Voor het opleveringsniveau en verdere details verwijzen wij u naar de betreffende technische omschrijving. Er is een standaard oplevering in de omschrijving opgenomen. In overleg met de aannemer is er ruimte voor uw eigen keuze.

Koopsom € 329.500,- v.o.n.

Details

Woning 4 kamer(s), waarvan 3 slaapkamer(s)
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Tuin achtertuin
Oppervlakte tuin m2 (bij)
Positie Achterom: nee

Begane grond

Kamers 1 kamer(s)
Woonkamer woonkamer (23 m2)
Keuken Open keuken (11 m2)
Indeling Toilet, Hal

Verdieping

Kamers 3 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamer douche, wastafel (4 m2)
Indeling Overloop

Vliering met vlizotrap

Kamers kamer(s)
Garage Parkeerplaats
Schuur / Berging
Voorzieningen
vrijstaand hout
Voorzien van elektra

Vereniging van Eigenaren.

In het woningencomplex is in meer of mindere mate, een deel van het terrein in gebruik en in eigendom van alle bewoners. Het gemeenschappelijke eigendom wordt inclusief alle lasten en lusten, ondergebracht in een zogenaamde Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE wordt opgericht onder verantwoording van de ontwikkelaar en bij oplevering overgedragen aan de eigenaren van de woningen. Conform de wettelijke eisen wordt er een bestuur opgericht die het beheer van de vereniging op zich neemt. Het aandeel (breukdelen) dat elke eigenaar heeft in de VvE wordt vastgelegd in de door de notaris opgestelde akte van splitsing.

Voor alle gemeenschappelijk voorzieningen geldt dat de kosten van onderhoud, energieverbruik etc. ten laste komen van de bewoners e.e.a. zoals vastgelegd in de door de notaris opgestelde akte van splitsing. De hoogte van de bijdrage aan de gemeenschappelijke voorzieningen (onderhoud, opstalverzekering, opbouw van vervangingsreserves etc.) is gerelateerd aan de grootte van het eigendom en de mate van het gebruik of het genot ervan.

Deze gemeenschappelijke kosten worden vastgelegd in een conceptbegroting die door de op te richten Vereniging van Eigenaren wordt vastgesteld.

De volgende onderdelen zijn gemeenschappelijk:
De gemeenschappelijke achterpaden.
De gemeenschappelijk toegangsweg naar de parkeervakken.
De toegangsweg incl. poort naar de rijenwoningen.

Ilpendam

De ligging van Ilpendam is erg gunstig. Binnen een mum van tijd bent u in Amsterdam of, de andere kant op, in Purmerend. De file op de Jaagweg is flink teruggebracht door een wijziging in het gebruik van de busbaan. Een verademing voor de meeste Ilpendammers.
Het openbaar vervoer is prima geregeld. Met de bus reist u naar Amsterdam Noord waar u op de Noord Zuid lijn stapt. Met deze metrolijn is het een koud kunstje om binnen Amsterdam op plek van bestemming te komen, of over te stappen op bijvoorbeeld de trein. Afgelopen jaar is er een voetgangerstunnel aangelegd onder de Jaagweg door, waardoor het nog veiliger is om op de bus te stappen of met het pontje naar de andere kant van het kanaal te gaan. Ideaal als u op de fiets naar recreatiegebied Het Twiske wilt gaan. De meeste scholieren uit Ilpendam kiezen voor een middelbare school in Purmerend, Monnickendam of Amsterdam. Deze plaatsen zijn prima bereikbaar per openbaar vervoer of liggen op fietsafstand.

Faciliteiten in Ilpendam

Er zijn 2 basisscholen in Ilpendam; een openbare en een Rooms Katholieke. De scholen zijn onder één dak gehuisvest in gebouw De Grote Grutto. Onder hetzelfde dak is de buitenschoolse opvang gevestigd.
Het dorp heeft een wijnspeciaalzaak en delicatessen winkel Anne & Co. Voor als u iets vergeten bent of een iets anders wilt voor bij de borrel. Ook een aanrader: de heerlijke warme broodjes en croissants voor het ontbijt in het weekend. Het Wapen van Ilpendam is een fijn buurtcafé voor als u op zoek bent naar gezelschap. Hier drinkt u een heerlijke kop koffie, kunt u een prima maaltijd eten of gezellig een avond bijkletsen. Als u sportief bent aangelegd, kunt u in ieder geval terecht bij de tennis- of voetbalvereniging. Voetbalvereniging SV Ilpendam is een echte dorpsclub, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.
Ilpendam ligt op zo’n 3 kilometer van Purmerend. Wat u mist in het dorp, vindt u hoogstwaarschijnlijk hier; zwembad, bioscoop, grote bibliotheek, theater, winkel centra, treinstation, restaurants, diverse sportclubs, voortgezet onderwijs etc.

Wat maakt Ilpendam nou zo leuk?

Als u houdt van het dorpse leven dat is Ilpendam een heel goede optie.
In het dorpshuis worden regelmatig activiteiten georganiseerd. U kunt denken aan muzikale optredens en kinderactiviteiten als knutselmiddagen. Ook wordt er yoga en pilates gegeven, eet de ouderensoos hier regelmatig en repeteert de plaatselijke fanfare hier wekelijks.
Ook benoemen we graag het jaarlijkse muzikale evenement dat in het Van Oorschotplantsoen plaatsvindt; Parckpop Ilpendam. Maar het hoogtepunt van het jaar is voor veel Ilpendammers de feestweek met kermis. Er worden die week tal van activiteiten georganiseerd, zoals ringsteken, steenwerpen, keezen, biljarttoernooi, klaverjassen en een viswedstrijd. Maar ook is er Ilpendam Pop, een muzikale avond met optredens van diverse bands afkomstig uit Ilpendam.

Ontwerptekeningen

verkooptekening

Dorpsstraat  E

situatietekening

situatietekening

Interesseformulier nieuwbouwplan

Form is deprecated, please contact the webmaster to upgrade this form.