Onze verkoopbegeleiding

Het verkopen van een huis doen wij met veel zorg, liefde en expertise.

Binnen ons kantoor is bijna 100 jaar makelaarservaring gebundeld. Van de Amsterdamse regels en mores tot de waardeontwikkeling in Jisp. Bij Volkert Makelaardij weten wij van de hoed en de rand. Er zijn een hoop aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom adviseren wij u om een professional in de arm te nemen. Het liefst helpen wij u daarbij!

Vooraf is het mogelijk om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren.
Zo weet u alvast wat uw woning waard is, en heeft u de mogelijkheid uw vragen te stellen.

1. Wij besteden veel aandacht aan marketing doormiddel van sociale media.
Dat biedt veel voordelen, wanneer u uw woning gaat verkopen.
Tevens besteden wij veel aandacht aan de verkoopstyling of inzet van een promotie video. Wij streven er iedere dag naar om ons te onderscheiden binnen de Makelaardij.
Dit geldt voor onze sociale media kanalen, verkoopstyling en verkoopstrategie.
Ieder huis is zijn eigen authentieke zelf en daar hoort ook een eigen strategie bij!

2. Zoals u van een Makelaar mag verwachten, houden wij u persoonlijk op de hoogte.
Wij delen de ervaringen van de bezichtigingen, bespreken de bezoekersstatistieken op Funda en overleggen naar wens. Wij kijken samen naar wat bij uw huis past, daarmee staan we altijd open voor eigen inbreng. Niet alleen uw mening is ons veel waard, uw ervaringen en verhalen zijn de basis van ons verkoopverhaal!

3. Wij bieden een duidelijke kosten structuur.
Elke huis is anders, elke verkoop ook. Wellicht heeft u eigen wensen en ideeën, daarom rekenen wij geen vaste tarieven. De prijs voor onze dienstverlening bestaat uit een vast deel (opstartkosten) en een flexibel samen overeengekomen deel (courtage).
De opstartkosten bekostigen; de teksten, fotografie, 2d en 3d plattegronden, een promotievideo en de aanmelding op Funda. De courtage wordt verrekend bij de notaris, bij de levering.

Wij werken op basis van no cure no pay.
Mocht u onverhoopt de opdracht eerder intrekken, dan rekenen wij alleen de opstartkosten. Extra diensten worden in overleg geoffreerd en ingezet.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan mag u altijd contact met ons opnemen of binnen lopen!

null

Persoonlijke benadering

Zoals u van een Makelaar mag verwachten, houden wij u persoonlijk op de hoogte.

We delen ons stappenplan en houden u volledig op de hoogte van de gemaakte stappen.
Wij delen uiteraard de ervaringen van de bezichtigingen, bespreken de bezoekersstatistieken op Funda en overleggen naar wens. Zo bent u helemaal op de hoogte!

Wij kijken samen naar wat bij uw huis past, daarmee staan we altijd open voor eigen inbreng.

Onze begeleiding

Het verkopen van uw huis doen wij met veel zorg, liefde en expertise. Waarbij het behalen van maximaal resultaat áltijd het doel is.

Binnen ons kantoor is bijna 100 jaar makelaarservaring gebundeld. Van de Amsterdamse regels en mores tot de waardeontwikkeling in Jisp. Bij Volkert Makelaardij weten wij van de hoed en de rand. Er zijn een hoop aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.

Daarom adviseren wij u om een professional, een makelaar in de arm te nemen. Een makelaar die bij u past! Het liefst helpen wij u daarbij!

Styling advies

Om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal gepresenteerd kan worden is het van belang dat uw woning perfect in beeld wordt gebracht.
Het is dan belang dat de styling van uw woning in orde is, de fotograaf ieder detail van uw woning vastlegt en de sfeer op beeld wordt overgebracht.
Wij streven ervoor om ons te onderscheiden binnen de makelaardij, zo ook in de woningen die wij te koop aanbieden. Wij zorgen ervoor dat uw woning eruit springt, en daarmee optimaal wordt gepresenteerd! 

‘Ieder huis is zijn eigen authentieke zelf en daar hoort een passend stylingadvies bij.’

null

Stille verkoop

Wilt u de verkoop liever stil houden? Als eigenaar wilt u misschien graag verkopen, maar heeft u liever niet dat dit zichtbaar is. Stille verkoop is daarvoor de slimme oplossing!

Tijdens de stille verkoop van een huis komt de woning wel op de markt. Alleen collega makelaars zullen de woning ontvangen. Uiteraard komt er dan ook geen ‘te koop bord’ in de tuin.

Tijdens een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper voor jouw woning. Wij maken eenvoudig gebruik van ons netwerk.

De woning zal niet tevoorschijn komen op woningwebsites en ook niet op onze sociale media.

Jouw online dossier

Bij Volkert Makelaardij staat persoonlijke benadering met stipt op 1.
Daar hoort inzicht in jouw (ver)koopproces dan ook bij!

Doormiddel van uw eigen woonportaal ziet u onder andere; alle professioneel geschoten woning-fotografie van uw woning, biedingen, bezichtigingen én levert u gemakkelijk alle benodigde documenten aan. Zo heeft u eenvoudig alles bij de hand.

Uw online dossier wordt gefilterd voor diegene die komen bezichtigen. Zij zien het nodige van uw woning, in de vorm van een mini-website.

null

Één van onze strategieën

Een Artist impression

Een Artist Impression biedt een potentiële koper een vernieuwde blik op de mogelijkheden van een pand. Een 3D visualisatie laat de mogelijkheden zien voor een verbouwing aan een leegstaand (nieuwbouw) pand of een verouderde woning.
Indien nodig kiezen wij in overleg voor deze prachtige optie!
Wij denken graag met u mee.

158-1586627_camera-image-material-icon-camera-png-image-icon

Iedere woning is uniek, daar hoort ook een eigen strategie bij maar ook fotografie!
Dat vinden wij bij Volkert Makelaardij heel belangrijk.
Woning-fotografie geeft niet alleen een indruk van de woning maar deelt ook de sfeer
en de mogelijkheden van de ruimtes.

Daarom kijken wij graag samen met u, hoe de woning overkomt op beeld en welke pluspunten uitgelicht moeten worden.

null

Wilt u meer weten?

Bent u enthousiast geworden van onze verkoopwijze en wilt u de beste verkoopprijs uit uw woning halen? Bovenstaand hebben wij een klein deel van onze strategieën weergegeven, wilt u het uitgebreid horen?

Dan bent u ten alle tijden welkom bij ons op kantoor! U kunt uiteraard ook vrijblijvend een afspraak maken via 0299-479 474 of een mail sturen naar info@volkertmakelaardij.nl

Tot snel!