Het verkopen van uw huis

Het verkopen van een huis is niet zo eenvoudig als sommige (radio)reclames het doen lijken. Er zijn voor u vele valkuilen zowel financieel, juridisch als emotioneel.

Wij adviseren u echt om een professional, een makelaar dus, in de arm te nemen. Liefst zijn wij dat zelf, maar anders bent u toch echt beter af mét een collega dan zonder.

Als u voor Volkert Makelaardij kiest als verkoopmakelaar, dan kiest u voor:

Gemiddeld een dikke 9!

Gratis waardebepaling/verkoopadvies

Een waardebepaling is iets anders dan een bod. Laat u niet verleiden door de hoogste waarde, maar door de beste verkoopstrategie.

Onafhankelijk advies

Wij adviseren u op maat. Of het voor u opportuun is te verkopen, onder welke voorwaarden en tegen welke prijs. Die prijs kan uiteraard afwijken van de waardebepaling. Dat kan onderdeel uitmaken van de verkoopstrategie.

Individuele verkoopstrategie

Natuurlijk zijn er gelijkenissen in elke zaak. Maar het zijn de verschillen die ons de kans geven ons te onderscheiden. Van de vraagprijs tot de timing, van het inzetten van social media tot een Open Huis; wij wegen alle elementen en maken de perfecte mix.

Veel kennis van de lokale en regionale markt

Binnen ons kantoor is bijna 100 jaar makelaarservaring gebundeld. Van de Amsterdamse regels en mores tot de waardeontwikkeling in Jisp: bij Volkert Makelaardij weten wij van de hoed en de rand.

Advies over alle facetten van het verkoopproces

Denk ook aan bijvoorbeeld verkoopstyling, marketing via social media of inzet
van een promotievideo.

Fijne communicatie

Natuurlijk koppelen we ervaringen van bezichtigingen terug, bespreken we de bezoekstatistieken op Funda en hebben we overleg over dagen om wel of juist even niet te bezichtigen. Maar we kijken ook samen naar de strategie, naar de tekst en de foto’s. Niet alleen uw mening is ons veel waard, uw ervaringen en verhalen zijn de basis van ons verkoopverhaal. En als het zover is dat de geïnteresseerden zich melden, dan bespreken we het contact, de biedingen en de vervolgstappen.

Duidelijke kostenstructuur

Elke huis is anders, elke verkoop ook. Daarom rekenen wij geen vaste tarieven. De prijs voor onze dienstverlening bestaat uit een vast deel (opstartkosten) en een flexibel samen overeengekomen deel (courtage). De opstartkosten bekostigen de teksten, fotografie, 2d en 3d plattegronden en een promotievideo, als ook de aanmelding op funda etc. De courtage wordt verrekend bij de notaris, bij de levering. Mocht u onverhoopt de opdracht eerder intrekken, dan rekenen wij alleen de opstartkosten. Wij werken op basis van no cure no pay. Extra diensten worden in overleg geoffreerd en ingezet.