Onze verkoopbegeleiding

Het verkopen van een huis doen wij met veel zorg, liefde en expertise.

Binnen ons kantoor is bijna 100 jaar makelaarservaring gebundeld. Van de Amsterdamse regels en mores tot de waardeontwikkeling in Jisp. Bij Volkert Makelaardij weten wij van de hoed en de rand. Er zijn een hoop aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom adviseren wij u om een professional, een makelaar in de arm te nemen. Het liefst helpen wij u daarbij!

1. Wij besteden veel aandacht aan marketing doormiddel van sociale media.
Tevens besteden wij veel aandacht aan de verkoopstyling of inzet van een promotie video. Wij streven er iedere dag naar om ons te onderscheiden binnen de Makelaardij.
Dit geldt voor onze sociale media kanalen, verkoopstyling en verkoopstrategie.
Ieder huis is zijn eigen authentieke zelf en daar hoort ook een eigen strategie bij!

2. Zoals u van een Makelaar mag verwachten, houden wij u persoonlijk op de hoogte.
Wij delen de ervaringen van de bezichtigingen, bespreken de bezoekersstatistieken op Funda en overleggen naar wens. Wij kijken samen naar wat bij uw huis past, daarmee staan we altijd open voor eigen inbreng. Niet alleen uw mening is ons veel waard, uw ervaringen en verhalen zijn de basis van ons verkoopverhaal!

3. Wij bieden een duidelijke kosten structuur.
Elke huis is anders, elke verkoop ook. Wellicht heeft u eigen wensen en ideeën.
Daarom rekenen wij geen vaste tarieven. De prijs voor onze dienstverlening bestaat uit een vast deel (opstartkosten) en een flexibel samen overeengekomen deel (courtage).
De opstartkosten bekostigen; de teksten, fotografie, 2d en 3d plattegronden, een promotievideo en ook de aanmelding op funda. De courtage wordt verrekend bij de notaris, bij de levering.

Wij werken op basis van no cure no pay.
Mocht u onverhoopt de opdracht eerder intrekken, dan rekenen wij alleen de opstartkosten. Extra diensten worden in overleg geoffreerd en ingezet.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan mag u altijd contact met ons opnemen of binnen lopen!

null

null

Stille verkoop

Wilt u de verkoop liever stil houden? Als eigenaar wilt u in dat geval graag verkopen, maar heeft u liever niet dat dit zichtbaar is. Stille verkoop is daarvoor de slimme oplossing!

Tijdens de stille verkoop van een huis komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden. Uiteraard komt er dan ook geen ‘te koop bord’ in de tuin.

Het werkt zo: geïnteresseerden worden vooraf eerst gescreend. Voor kijkers zonder verkoopplannen blijft de deur dicht. Tijdens een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper voor jouw woning.

De woning zal niet tevoorschijn komen op woningwebsites en ook niet op onze sociale media. Wij zullen de woning dan alleen doorsturen naar de daarvoor bestemde.

Één van onze strategieën

Een Artist impression

Een Artist Impression biedt een potentiële koper een vernieuwde blik op de mogelijkheden van een pand. Een 3D visualisatie laat de mogelijkheden zien voor een verbouwing aan een leegstaand (nieuwbouw) pand of een verouderde woning.

Wij denken graag met u mee. Indien nodig kiezen wij in overleg voor deze prachtige optie!

null

Wilt u meer weten?

Bent u enthousiast geworden van onze verkoopwijze en wilt u de beste verkoopprijs uit uw woning halen? En heeft u daarbij nog wat vragen? Of wilt u uw huis verkopen en wilt u een afspraak maken voor een gratis waarde bepaling?

Dan bent u ten alle tijden welkom bij ons op kantoor! U kunt uiteraard ook vrijblijvend een afspraak maken via 0299-479 474 of een mail sturen naar info@volkertmakelaardij.nl

Tot snel!