MONNICKENDAM

Tedingh van Berkhoutplantsoen 28 C

Beschikbaar
Te huur

Per direct beschikbaar voor verhuur! De garagebox met kanteldeur is 17m2 en ligt middenin een woonwijk in Monnickendam. De box is te gebruiken als stallingsruimte voor bijvoorbeeld een auto, huisraad, een kleine boot, oldtimer of motor(en). Er is geen verwarming, water- en/of elektra aansluiting.

Lees Meer

Verhuurd

BROEK IN WATERLAND

Cornelis Roelestraat 16C

Verhuurd

Deze ruime woning is gelegen aan de achterzijde van de Cornelis Roelestraat. De woning is in juni 2022 volledig gerenoveerd en wordt nieuw opgeleverd.
Deze woning is duurzaam opgebouwd. Wie ook graag een steentje bijdraagt aan het milieu, zal zijn geluk op kunnen in deze woning!

 

PURMEREND

Boeierstraat 151

Verhuurd

Net twee-kamer appartement in de Boeierstraat.

 

HOBREDE

Hobrede 58

Verhuurd

Studio met vide in een paradijselijke omgeving, de gedroomde locatie voor rustzoekers. Deze studio heeft veel privacy en staat aan de rand van een prachtige parkachtige tuin met een vijver en de mooiste bomen en planten.

 

MONNICKENDAM

Wendelmoet Claesdochterlaan 6

Verhuurd

Zonnig woonhuis met maar liefst 6 kamers en een tuin op het zuidoosten.
Monnickendam ligt net boven Broek in Waterland in het landelijke Waterland,
15 minuten van Amsterdam. Een fijne gezinswoning op een heerlijke locatie!

VERHUURD

 

MONNICKENDAM

Zuster Bloemstraat 2

Verhuurd

In de gezellige binnenstad van Monnickendam, op korte loopafstand van winkels, cafés, restaurants, terrassen en de haven. Dit 2-kamert appartement ligt op de begane grond. Het heeft een zijtuin, een berging in de kelder en een eigen parkeerplaats.

VERHUURD

 

PURMEREND

Achterdijk 14 D

Verhuurd

Knus appartement, ruim 70 m² woonoppervlak. Hal, woonkamer, keuken, badkamer. Op de verdieping 2 ruime slaapkamers. Aan de rand van het Willem Eggert Centrum; De Purmaryn en de gezellige Koemarkt met restaurants, terrasjes en cafés om de hoek.

VERHUURD

 

MONNICKENDAM

De Werf 3D

VERHUURD

Per direct & voor onbepaalde tijd te huur! Verzorgd appartement op de 1e verdieping van appartementencomplex ‘De Werf’ in Monnickendam. De woning is met haar 82 m2 zeer ruim en heeft een moderne open keuken, royale badkamer, apart toilet, een was-/bergruimte en een slaapkamer.

VERHUURD

MONNICKENDAM

Tedingh van Berkjhoutplantsoen 28C

Verhuurd

Keurige garagebox, per direct te huur! De garagebox met kanteldeur is 17m2 en ligt middenin een woonwijk in Monnickendam. De box is te gebruiken als stallingsruimte voor bijvoorbeeld een auto, huisraad, een kleine boot, oldtimer of motor(en). Er is geen verwarming, water- en/of elektra aansluiting.

VERHUURD

PURMEREND

Boeierstraat 151

Verhuurd

Verzorgd 2-kamerappartement op de 4e verdieping in complex ‘De Boeier’, op loopafstand van openbaar vervoer (bus en trein) en Makado winkelcentrum. Natuurlijk ben je ook zo in het stadje (het centrum van Purmerend) met zijn vele winkels, restaurants en terrasjes.

VERHUURD

MONNICKENDAM

Tongnaald 12

verhuurd

Fijne eengezinswoning op loopafstand van winkelplein ’t Spil met o.a. supermarkt, bakker, groentewinkel en snackbar. Verder bevindt de woning zich nabij de sportzaal, de bibliotheek en openbaar vervoer (bushalte).
De woning biedt een ruime woonkamer, open keuken, badkamer en in totaal 3 slaapkamers.

VERHUURD

PURMEREND

Achterdijk 14C

Verhuurd

Appartement op de 2e verdieping van karakteristiek pand midden in het centrum van Purmerend. Het appartement bevindt zich op loopafstand van alle denkbare voorzieningen; de bus stopt praktisch voor de deur, het winkel centrum en de gezellige Koemarkt liggen letterlijk om de hoek.

VERHUURD

Foto zon kader

Amsterdam

Kwakersstraat 6-1

Verhuurd

Dit ruime 2-kamer appartement ligt op een fantastische locatie, schuin tegenover De Hallen in het supergezellig Oud-West. Het heeft een ruim balkon aan de achterzijde en aan de voorzijde een Frans balkon in de zon. In de zomer is het met de openslaande deuren vol genieten van het Amsterdamse leven.

VERHUURD

 

MONNICKENDAM

De Werf 6 + PP

Verhuurd

Topappartement met 2 kamers, een mooie eikenhouten vloer en een EIGEN PARKEERPLAATS in de onderbouw van het appartementencomplex.

VERHUURD

Leliegracht   Mobile

AMSTERDAM

Leliegracht 17 huis

Verhuurd

Stijlvol en comfortabel benedenhuis in zeer goede staat, met hoge sierplafonds, origineel houtwerk en een grote zonnige tuin. Karakteristieker wordt het niet.

VERHUURD