PURMEREND

Boeierstraat 151

Beschikbaar

Verzorgd 2-kamerappartement op de 4e verdieping in complex ‘De Boeier’, op loopafstand van openbaar vervoer (bus en trein) en Makado winkelcentrum. Natuurlijk ben je ook zo in het stadje (het centrum van Purmerend) met zijn vele winkels, restaurants en terrasjes.

Huurprijs: € 950 p.m. Bijk. kosten: € 150 p.m.

Lees Meer

Verhuurd

MONNICKENDAM

Tongnaald 12

verhuurd

Fijne eengezinswoning op loopafstand van winkelplein ‘t Spil met o.a. supermarkt, bakker, groentewinkel en snackbar. Verder bevindt de woning zich nabij de sportzaal, de bibliotheek en openbaar vervoer (bushalte).
De woning biedt een ruime woonkamer, open keuken, badkamer en in totaal 3 slaapkamers.

VERHUURD

PURMEREND

Achterdijk 14C

Verhuurd

Appartement op de 2e verdieping van karakteristiek pand midden in het centrum van Purmerend. Het appartement bevindt zich op loopafstand van alle denkbare voorzieningen; de bus stopt praktisch voor de deur, het winkel centrum en de gezellige Koemarkt liggen letterlijk om de hoek.

VERHUURD

Foto zon kader

Amsterdam

Kwakersstraat 6-1

Verhuurd

Per direct beschikbaar: Ruim en verzorgd 2-kamer appartement met een balkon en een Frans balkon op de zon, schuin tegenover De Hallen in het supergezellige Oud-West.

VERHUURD

 

MONNICKENDAM

De Werf 6 + PP

Verhuurd

Topappartement met 2 kamers, een mooie eikenhouten vloer en een EIGEN PARKEERPLAATS in de onderbouw van het appartementencomplex.

VERHUURD

Leliegracht   Mobile

AMSTERDAM

Leliegracht 17 huis

Verhuurd

Stijlvol en comfortabel benedenhuis in zeer goede staat, met hoge sierplafonds, origineel houtwerk en een grote zonnige tuin.

VERHUURD