Verhuurd

MONNICKENDAM

Wendelmoet Claesdochterlaan 6

Verhuurd

Zonnig woonhuis met maar liefst 6 kamers en een tuin op het zuidoosten.
Monnickendam ligt net boven Broek in Waterland in het landelijke Waterland,
15 minuten van Amsterdam.

 

MONNICKENDAM

Zuster Bloemstraat 2

Verhuurd

In de gezellige binnenstad van Monnickendam, op korte loopafstand van winkels, cafés, restaurants, terrassen en de haven. Dit 2-kamert appartement ligt op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw. Het heeft een zijtuin, een berging in de kelder en een eigen parkeerplaats.

 

PURMEREND

Achterdijk 14 D

Verhuurd

Knus appartement, ruim 70 m² woonoppervlak. Hal, woonkamer, keuken, badkamer. Op de verdieping 2 ruime slaapkamers. Aan de rand van het Willem Eggert Centrum; De Purmaryn en de gezellige Koemarkt met restaurants, terrasjes en cafés om de hoek.

 

MONNICKENDAM

De Werf 3D

VERHUURD

Per direct & voor onbepaalde tijd te huur! Verzorgd appartement op de 1e verdieping van appartementencomplex ‘De Werf’ in Monnickendam. De woning is met haar 82 m2 zeer ruim en heeft een moderne open keuken, royale badkamer, apart toilet, een was-/bergruimte en een slaapkamer.

VERHUURD

MONNICKENDAM

Tedingh van Berkjhoutplantsoen 28C

Verhuurd

Keurige garagebox, per direct te huur! De garagebox met kanteldeur is 17m2 en ligt middenin een woonwijk in Monnickendam. De box is te gebruiken als stallingsruimte voor bijvoorbeeld een auto, huisraad, een kleine boot, oldtimer of motor(en). Er is geen verwarming, water- en/of elektra aansluiting.

VERHUURD

PURMEREND

Boeierstraat 151

Verhuurd

Verzorgd 2-kamerappartement op de 4e verdieping in complex ‘De Boeier’, op loopafstand van openbaar vervoer (bus en trein) en Makado winkelcentrum. Natuurlijk ben je ook zo in het stadje (het centrum van Purmerend) met zijn vele winkels, restaurants en terrasjes.

VERHUURD

MONNICKENDAM

Tongnaald 12

verhuurd

Fijne eengezinswoning op loopafstand van winkelplein ‘t Spil met o.a. supermarkt, bakker, groentewinkel en snackbar. Verder bevindt de woning zich nabij de sportzaal, de bibliotheek en openbaar vervoer (bushalte).
De woning biedt een ruime woonkamer, open keuken, badkamer en in totaal 3 slaapkamers.

VERHUURD

PURMEREND

Achterdijk 14C

Verhuurd

Appartement op de 2e verdieping van karakteristiek pand midden in het centrum van Purmerend. Het appartement bevindt zich op loopafstand van alle denkbare voorzieningen; de bus stopt praktisch voor de deur, het winkel centrum en de gezellige Koemarkt liggen letterlijk om de hoek.

VERHUURD

Foto zon kader

Amsterdam

Kwakersstraat 6-1

Verhuurd

Per direct beschikbaar: Ruim en verzorgd 2-kamer appartement met een balkon en een Frans balkon op de zon, schuin tegenover De Hallen in het supergezellige Oud-West.

VERHUURD

 

MONNICKENDAM

De Werf 6 + PP

Verhuurd

Topappartement met 2 kamers, een mooie eikenhouten vloer en een EIGEN PARKEERPLAATS in de onderbouw van het appartementencomplex.

VERHUURD

Leliegracht   Mobile

AMSTERDAM

Leliegracht 17 huis

Verhuurd

Stijlvol en comfortabel benedenhuis in zeer goede staat, met hoge sierplafonds, origineel houtwerk en een grote zonnige tuin.

VERHUURD