DORPSSTRAAT 32 A – Bouwnummer 1

Deze vrijstaande woning wordt duurzaam gebouwd op een mooie locatie in de kern van Ilpendam op circa 265 m² eigen grond. De tuin ligt rondom, aan de achterzijde grenst de tuin aan water.

Koopsom  € 598.500,- v.o.n.

DORPSSTRAAT 32 B – Bouwnummer 2

Deze vrijstaande woning wordt duurzaam gebouwd op een mooie locatie in de kern van Ilpendam op circa 309 m² eigen grond. De tuin ligt rondom, aan de achterzijde grenst de tuin aan water.

Koopsom  € 598.500,- v.o.n.

DORPSSTRAAT 32 D – Bouwnummer 4

De linker tussenwoning heeft circa 138 m² eigen grond, waarvan 12 m² eigen parkeerplek en 47 m² aandeel in de mandelige grond (toegangsweg/paden). De tuin met achterom en houten schuur ligt op het noordwesten.
De woning zal 87 m² woonoppervlakte en 320 m³ gaan bieden. Voldoende ruimte voor een gezin dat van het dorpse leven houdt.

Koopsom: € 329.500,- v.o.n.

DORPSSTRAAT 32 E – Bouwnummer 5

De rechter tussenwoning heeft 140 m² eigen grond, waarvan 12 m² eigen parkeerplek en 50 m² aandeel in de mandelige grond (toegangsweg/paden). De tuin met achterom en schuur ligt op het noordwesten. Aangezien dit de achterste tuin is zult u geen last hebben van mensen die langslopen aan de achterzijde.
De woning zal 87 m² woonoppervlakte en 320 m³ gaan bieden. Voldoende ruimte voor een gezin dat van het dorpse leven houdt.

DORPSSTRAAT 32 C – Bouwnummer 3

De linker eind-/hoekwoning is de eerste woning in de rij. Indeling: Hal met toilet en trapopgang. De woonkamer heeft 2 dubbele opslaande deuren, één naar de achtertuin en één naar de zijkant. Op de verdieping 3 slaapkamers en een betegelde badkamer met dakraam, douche en wastafel. Bergzolder bereikbaar via vlizotrap. Een achtertuin met achterom en schuur.

DORPSSTRAAT 32 F – Bouwnummer 6

De rechterhoekwoning is de laatste woning in de rij en grenst aan vaarwater. Hierdoor zult u zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning geen last hebben van mensen die langs lopen.  De woning heeft 226 m² eigen grond, waarvan 12 m² eigen parkeerplek en 50 m² aandeel in de mandelige grond (toegangsweg/paden).

De woonkamer heeft 2 dubbele opslaande deuren, één naar de achtertuin en één naar de zijtuin. Ook de verdieping wordt voorzien van meerdere ramen dankzij de hoekligging van de woning.