Project

Twee nieuw te bouwen woningen op een prachtige locatie aan de rand van Broek in Waterland met een geweldig vrij uitzicht over landerijen.
Of u kiest alleen voor een kavel als unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren in dit beeldschone dorp.

Ligging

Omringd door weilanden en water biedt Broek in Waterland de nodige rust als tegenpool van Amsterdam. Het behoort tot de mooiste dorpen van Nederland en ligt op nog geen 15 minuten autorijden van Amsterdam. Het openbaar vervoer is goed geregeld, heel regelmatig rijden bussen in minder dan 15 minuten naar Amsterdam CS. Middelbare scholieren kunnen met de bus naar o.a. Amsterdam of Volendam. In het dorp vindt u naast prachtige historische huizen een buurtsuper, groenteboer, basisschool en kinderdagverblijf, een bar/restaurant, een verrukkelijk pannenkoekenhuis, een gezellige markt op woensdag, de sportschool, een tennis- en voetbalvereniging en verschillende maneges. De directe omgeving biedt prachtige fiets-, wandel- en vaarroutes door het Waterlandse landschap.

Een bezichtiging van de locatie zal u versteld doen staan.

visual Woning  links e

Molengouw 60 (woning 1 links)

Deze woning wordt gerealiseerd op een grote kavel van circa 1.506 m² op een prachtige locatie aan de rand van Broek in Waterland met een geweldig vrij uitzicht over landerijen.
Als optie is onder andere mogelijk woninguitbreiding en een vrijstaande garage en veranda.
Ook is het mogelijk om alleen de kavel te kopen zodat u uw eigen droomhuis kunt realiseren.

visual Woning  rechts

Molengouw 62 (woning 2 rechts)

Deze woning wordt gerealiseerd op een grote kavel van circa 1.488 m² op een prachtige locatie aan de rand van Broek in Waterland met een geweldig vrij uitzicht over landerijen.
Als optie is onder andere mogelijk woninguitbreiding en een vrijstaande garage en veranda.
Ook is het mogelijk om alleen de kavel te kopen zodat u uw eigen droomhuis kunt realiseren.