MONNICKENDAM

Nieuwbouw project Poelhof

Verkoop gestart!
www.Poelhof.nl

De verkoop is officieel gestart van dit duurzame nieuwbouwplan, gelegen in het adembenemende Monnickendam.
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Lees Meer

HILVERSUM

Nieuwbouw project Hilversum City Living

De verkoop is gestart!
www.Hilversumcityliving.nl

Op de mooiste plek van Hilversum, tussen de Herenstraat en de Zeedijk komen 56, aantrekkelijke appartementen op het voormalige KPN-terrein.
Neem een kijkje op de website!

Lees Meer

WATERGANG

Nieuwbouw project Stiereveld

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!
www.Stiereveld.nl

Een klein nieuwbouwproject in dit pittoreske lintdorp, iets ten noorden van Amsterdam. Een prachtig nieuw wijkje, omringd door sloten, vaarten en de weilanden van het Varkensland.

Lees Meer

Verkocht

Volkert Makelaardij is specialist in het begeleiden van een vastgoed-ontwikkeling op een kavel grond of herontwikkeling van uw bestaande opstal. Dat doen wij in overleg met een ontwikkelaar, architect, constructeur en stedenbouwkundig adviesbureau.

Wij fungeren dus als initiatiefnemer om een nieuwbouwproject te realiseren op de grond van een verkoper. De opbrengst van de verkoop van uw grond is dan doorgaans hoger dan bij een gewone verkoop. Door onze kennis van de ontwikkelingsmarkt, een uitgebreid rekenprogramma en knowhow van de handel en wandel bij provincies en gemeentes, kunnen we inmiddels bogen op een prachtige track record.

Voorbeelden van onze initiatieven zijn Het Plankier te Purmerend, herontwikkeling Rabobank te Broek in Waterland, Zwanenpad te Watergang, De Trambaan te Broek in Waterland, De Bankier te Monnickendam, het Oude Gemeentehuis te Marken en de Fouragehaven te Landsmeer.

Heeft u een kavel of object waarover u met ons van gedachten zou willen wisselen?

Via onderstaande knop vindt u een selectie van nieuwbouwprojecten en/of herbouwprojecten die wij de afgelopen jaren hebben opgestart

null