De aankoop en verkoop van een huis is een groot moment in een mensenleven. Wat ook de aanleiding is, het gaat om veel geld, gepaard met veel emoties. Dat geldt ook voor het verhuizen bij een huurhuis. Die essentie van het vak snappen wij. Daarom geloven wij als individuen én als kantoor in een klantgerichte aanpak. Wij halen plezier uit ons werk omdat we u graag van dienst zijn met onze kennis, kunde en ons netwerk. Wij helpen u een mooiere prijs voor uw huis te verkrijgen en wij helpen u meer kans te maken op uw droomhuis – juist in deze oververhitte huizenmarkt.

En dan is het heerlijk werken met een team van 6 gedreven en vooral betrokken mensen. In een prachtige en diverse regio. Van de bruisende metropool Amsterdam tot het landelijke leven in Warder. Van stolpboerderij tot eengezinswoning, van woonark tot dubbel benedenhuis. De afwisseling, het contact met onze klanten en de successen die we dag na dag weer boeken maken ons trotse medewerkers van Volkert Makelaardij.

We hanteren bij elke aan- en verkoop een eigen strategie. Waarbij we moderne middelen zoals Facebook en Instagram even makkelijk inzetten als het aloude intappen op ons brede netwerk. Onze klanten beoordelen onze verkoopactiviteiten gemiddeld met een 9,1. Ons aankoopgemiddelde ligt zelfs op 9,6. Daar doen we het voor.