Onze mensen

 • null

  Willem Haars

  Zelfs toen Willem actief was in de financiële wereld, droomde hij van één ding: zijn eigen makelaarskantoor. In 2001 was het zover, de geboorte van Volkert Makelaardij, genoemd naar zijn opa. Het pand aan Achterdijk 14 in Purmerend is een bijzondere plek, want al jaren familiebezit. Nog elke dag is hij zo betrokken als op zijn eerste dag. “We houden de lijnen naar onze klanten kort en persoonlijk, dat is het voordeel van een klein kantoor.”

  06 – 533 51 072 |
  willemhaars@volkertmakelaardij.nl

 • null

  René Haas

  René heeft veel van de wereld gezien, zelfs 15 jaar in Italië gewoond, en toch ligt zijn

  hart in deze regio. Hij is geboren in het Stadsziekenhuis van Purmerend en opgegroeid in Graft-De Rijp en de Zuidoostbeemster. Momenteel woont hij met zijn vriendin en haar 2 kinderen in Assendelft. René trad in de voetsporen van vader Simon Haas toen hij in 2009 werd ingezworen als Register Makelaar en Register Taxateur. Hij schrijft en spreekt vloeiend Italiaans en heeft dan ook een zeer tevreden Italiaans netwerk. Benvenuti!

  06 – 463 22 404 |
  renehaas@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Annemiek Doets

  Annemiek is geboren in Amsterdam Oud Zuid. Ruim 25 jaar geleden begon zij in de binnendienst. Het liefst breek ze haar hoofd over juridische stukken. Het uitzoeken van rechten en controleren van allerlei aktes. Dan is Annemiek als een vis in het water. Ook bij nieuwbouwgesprekken en bezichtigingen, lekker afwisselend. Samen met haar man heeft Annemiek 2 dochters en een heerlijke club kleinkinderen.

  06 – 515 10 740 |
  annemiekdoets@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Boudine Preyde

  Negentien jaar werkte Boudine als makelaar in de stad die altijd een grote liefde van haar zal zijn: Amsterdam. Tegenwoordig geniet ze juist van de prachtige buitengebieden. Zelf trok ze ooit voor haar kinderen van Amsterdam naar Monnickendam. Haar kinderen zijn nu studerend en al bijna de deur uit. Vaak zijn het Amsterdammers die naar deze regio komen. “En gelijk hebben ze,” lacht Boudine. Als iemand ze begrijpt is zij het. Naast het makelen verzorgt Boudine ook de verkoopstyling voor een optimale presentatie van uw woning

  06 – 226 76 654 | boudinepreyde@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Judith de Groot

  Judith is de steun en toeverlaat van Volkert Makelaardij. Zowel voor de makelaars als voor alle klanten. En dat al sinds 2001. Op dinsdag en vrijdag is zij uw eerste aanspreekpunt, degene die uw afspraken inplant. Judith geniet ervan om in een klein en hecht team te werken.

  0299 – 479 474 |
  judithdegroot@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Ina Moerkerken

  In een goedlopend makelaarskantoor is een strakke administratie cruciaal. Gelukkig mogen we vertrouwen op Ina. Ina zorgt er ook voor dat bestellingen tijdig worden gedaan en voorraden worden aangevuld. Dat kopje koffie dat u op het kantoor wordt aangeboden, heeft zij met zorg voor u uitgekozen. Ina is een echte en actieve Broeker, als er festiviteiten zijn is zij van de partij.

  0299 – 479 474 | inamoerkerken@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Roos Ebbelaar

  Na jaren te hebben genoten van het leven in Amsterdam is Roos inmiddels tóch weer gezwicht voor de buitenlucht van haar geboortedorp Broek in Waterland. ‘Maar het liefst fiets ik op m’n stadsfiets nog zo veel mogelijk van musea naar restaurants en cafés in Amsterdam hoor!’ Roos is actief als organisator binnen het verenigingsleven van Broek, en nu ook voor Volkert. Op maandag, donderdag en vrijdag houdt zij zich voornamelijk bezig met communicatie en nieuwbouw.

  0299 – 479 474 | roosebbelaar@volkertmakelaardij.nl