Over ons

Doortastende aankoopmakelaar en gedreven verkoopmakelaar in onze geliefde regio, die reikt van Amsterdam tot Waterland, van Purmerend tot Zaanstad.

De aankoop en verkoop van een huis is een groot moment in een mensenleven. Wat ook de aanleiding is, het gaat om veel geld, gepaard met veel emoties. Dat geldt ook voor het verhuizen bij een huurhuis. Die essentie van het vak snappen wij. Daarom geloven wij als individuen én als kantoor in een klantgerichte aanpak. Wat er ook gezegd wordt over de makelaardij, bij ons staat niet onze courtage voorop. Wij halen plezier uit ons werk omdat we graag van dienst zijn met onze kennis, kunde en ons netwerk. Omdat u mét ons een mooiere prijs krijgt voor uw huis, omdat u mét ons meer kans maakt op de overhitte huizenmarkt; omdat u mét ons simpelweg beter af bent.

En dan is het heerlijk werken met een team van 7 gedreven en vooral betrokken mensen. In een prachtige en diverse regio. Van de bruisende metropool Amsterdam tot het landelijke leven in Warder. Van stolpboerderij tot eengezinswoning, van woonark tot dubbel benedenhuis. De afwisseling, het contact met onze klanten en de successen die we dag na dag weer boeken maken ons trotse makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers.

We hanteren bij elke aan- en verkoop een eigen strategie. Waarbij we moderne middelen zoals Facebook en Instagram even makkelijk inzetten als het aloude intappen op ons brede netwerk. Onze klanten beoordelen onze verkoopactiviteiten gemiddeld met een 9,4. Ons aankoopgemiddelde ligt zelfs op 9,5. Daar doen we het voor!

Heeft u vragen, dan mag u ons altijd contacten of bij ons binnenlopen!

null

Persoonlijke benadering

Zoals u van een Makelaar mag verwachten, houden wij u persoonlijk op de hoogte.

We delen ons stappenplan en houden u volledig op de hoogte van de gemaakte stappen.
Wij delen uiteraard de ervaringen van de bezichtigingen, bespreken de bezoekersstatistieken op Funda en overleggen naar wens. Zo bent u helemaal op de hoogte!

Wij kijken samen naar wat bij uw huis past, daarmee staan we altijd open voor eigen inbreng.

Onze begeleiding

Het verkopen van uw huis doen wij met veel zorg, liefde en expertise. Waarbij het behalen van maximaal resultaat áltijd het doel is.

Binnen ons kantoor is bijna 100 jaar makelaarservaring gebundeld. Van de Amsterdamse regels en mores tot de waardeontwikkeling in Jisp. Bij Volkert Makelaardij weten wij van de hoed en de rand. Er zijn een hoop aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.

Daarom adviseren wij u om een professional, een makelaar in de arm te nemen. Een makelaar die bij u past! Het liefst helpen wij u daarbij!

Styling advies

Om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal gepresenteerd kan worden is het van belang dat uw woning perfect in beeld wordt gebracht.
Het is dan belang dat de styling van uw woning in orde is, de fotograaf ieder detail van uw woning vastlegt en de sfeer op beeld wordt overgebracht.
Wij streven ervoor om ons te onderscheiden binnen de makelaardij, zo ook in de woningen die wij te koop aanbieden. Wij zorgen ervoor dat uw woning eruit springt en daarmee optimaal wordt gepresenteerd! 

‘Ieder huis is zijn eigen authentieke zelf en daar hoort een passend stylingadvies bij.’

Ontmoet het team van

Volkert Makelaardij

 

Volkert Makelaardij is in 2001 opgericht door Willem Haars.
Willem droomde maar van één ding: zijn eigen makelaarskantoor.
Tevens is ons pand aan Achterdijk 14 in Purmerend is een bijzondere plek, want dit pand is al jaren een familiebezit.

Inmiddels is Volkert Makelaardij uitgegroeid tot een team van 7 enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk zijn zij op een hele vernieuwende én vooral creatieve manier een extra toevoeging binnen Volkert Makelaardij. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal.
Welkom bij Volkert Makelaardij!

null

Willem Haars

Zelfs toen Willem actief was in de financiële wereld, droomde hij van één ding: zijn eigen makelaarskantoor. In 2001 was het zover, de geboorte van Volkert Makelaardij, genoemd naar zijn opa. Het pand aan Achterdijk 14 in Purmerend is een bijzondere plek, want al jaren familiebezit. Nog elke dag is hij zo betrokken als op zijn eerste dag. “We houden de lijnen naar onze klanten kort en persoonlijk, dat is het voordeel van een klein kantoor.”
06 – 533 51 072 |
willemhaars@volkertmakelaardij.nl

null

Annemiek Doets

Ruim 25 jaar geleden begon Annemiek in de binnendienst van de makelaardij. Tegenwoordig leidt zij nieuwbouwgesprekken en bezichtigingen. Ook breekt ze haar hoofd over juridische stukken; het uitzoeken van rechten en controleren van allerlei aktes. Dan is Annemiek als een vis in het water.
06 – 515 10 740 |
annemiekdoets@volkertmakelaardij.nl

null

Ton de Jong

Ton de Jong is geboren in Amsterdam, maar al jaren woonachtig in Purmerend. Hij heeft ruim 30 jaar werkervaring in de makelaardij. Ton is deskundig, betrouwbaar en flexibel. Hij houdt van een persoonlijke benadering: 'klanten kiezen steeds vaker voor de persoon als makelaar. Ze willen het vertrouwen hebben dat het werk goed gebeurt. Ik kan ze met mijn ervaring door het oerwoud van regels, voetangels en klemmen leiden.'
06 – 300 09 744 |
tondejong@volkertmakelaardij.nl

null

Ina Moerkerken

In een goedlopend makelaarskantoor is een strakke administratie cruciaal. Gelukkig kunnen wij voor de boekhouding altijd op Ina vertrouwen. Ook kun je haar in de binnendienst of tijdens huurbezichtigingen tegenkomen. Ina is een echte en actieve Broeker, als er festiviteiten zijn is zij van de partij.
0299 – 479 474 |
inamoerkerken@volkertmakelaardij.nl

null

Roos Ebbelaar

Binnen Volkert Makelaardij houdt Roos zich voornamelijk bezig met communicatie en nieuwbouw. Ook kun je haar tegenkomen in de binnendienst of tijdens een bezichtiging. 'Een heerlijk veelzijdige job!'
0299 – 479 474 |
roosebbelaar@volkertmakelaardij.nl

null

Roy Haars

null

Fabriella Walgering