Ons kantoor

De aankoop en verkoop van een huis is een groot moment in een mensenleven. Wat ook de aanleiding is, het gaat om veel geld, gepaard met veel emoties. Dat geldt ook voor het verhuizen bij een huurhuis. Die essentie van het vak snappen wij. Daarom geloven wij als individuen én als kantoor in een klantgerichte aanpak. Wat er ook gezegd wordt over de makelaardij, bij ons staat niet onze courtage voorop. Wij halen plezier uit ons werk omdat we graag van dienst zijn met onze kennis, kunde en ons netwerk. Omdat u mét ons een mooiere prijs krijgt voor uw huis, omdat u mét ons meer kans maakt op de overhitte huizenmarkt; omdat u mét ons simpelweg beter af bent.

En dan is het heerlijk werken met een team van 6 gedreven en vooral betrokken mensen. In een prachtige en diverse regio. Van de bruisende metropool Amsterdam tot het landelijke leven in Warder. Van stolpboerderij tot eengezinswoning, van woonark tot dubbel benedenhuis. De afwisseling, het contact met onze klanten en de successen die we dag na dag weer boeken maken ons trotse makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers.

We hanteren bij elke aan- en verkoop een eigen strategie. Waarbij we moderne middelen zoals Facebook en Instagram even makkelijk inzetten als het aloude intappen op ons brede netwerk. Onze klanten beoordelen onze verkoopactiviteiten gemiddeld met een 9,2. Ons aankoopgemiddelde ligt zelfs op 9,5. Daar doen we het voor.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met kantoor op 0299 – 479 474 of mailen naar info@volkertmakelaardij.nl

Onze mensen

 • null

  Willem Haars

  Zelfs toen Willem actief was in de financiële wereld, droomde hij van één ding: zijn eigen makelaarskantoor. In 2001 was het zover, de geboorte van Volkert Makelaardij, genoemd naar zijn opa. Het pand aan Achterdijk 14 in Purmerend is een bijzondere plek, want al jaren familiebezit. Nog elke dag is hij zo betrokken als op zijn eerste dag. “We houden de lijnen naar onze klanten kort en persoonlijk, dat is het voordeel van een klein kantoor.”

  06 – 533 51 072 |
  willemhaars@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Annemiek Doets

  Annemiek is geboren in Amsterdam Oud Zuid. Ruim 25 jaar geleden begon zij in de binnendienst. Het liefst breek ze haar hoofd over juridische stukken. Het uitzoeken van rechten en controleren van allerlei aktes. Dan is Annemiek als een vis in het water. Ook bij nieuwbouwgesprekken en bezichtigingen, lekker afwisselend. Samen met haar man heeft Annemiek 2 dochters en een heerlijke club kleinkinderen.

  06 – 515 10 740 |
  annemiekdoets@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Judith de Groot

  Judith is de steun en toeverlaat van Volkert Makelaardij. Zowel voor de makelaars als voor alle klanten. En dat al sinds 2001. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is zij uw eerste aanspreekpunt, degene die uw afspraken inplant. Judith geniet ervan om in een klein en hecht team te werken.

  0299 – 479 474 |
  judithdegroot@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Ina Moerkerken

  In een goedlopend makelaarskantoor is een strakke administratie cruciaal. Gelukkig mogen we vertrouwen op Ina. Ina zorgt er ook voor dat bestellingen tijdig worden gedaan en voorraden worden aangevuld. Dat kopje koffie dat u op het kantoor wordt aangeboden, heeft zij met zorg voor u uitgekozen. Ina is een echte en actieve Broeker, als er festiviteiten zijn is zij van de partij.

  0299 – 479 474 | inamoerkerken@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Ton de Jong

  Ton de Jong is geboren in Amsterdam, maar al jaren woonachtig in Purmerend. Hij heeft ruim 30 jaar werkervaring in de makelaardij.

  Ton is deskundig, betrouwbaar en flexibel. Hij houdt van een persoonlijke benadering: “klanten kiezen steeds vaker voor de persoon als makelaar. Ze willen het vertrouwen hebben dat het werk goed gebeurd. Ik kan ze met mijn ervaring door het oerwoud van regels, voetangels en klemmen leiden.”

  06 – 300 09 744 |
  tondejong@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Roos Ebbelaar

  Na jaren te hebben genoten van het leven in Amsterdam is Roos inmiddels tóch weer gezwicht voor de buitenlucht van haar geboortedorp Broek in Waterland. ‘Maar het liefst fiets ik op m’n stadsfiets nog zo veel mogelijk van musea naar restaurants en cafés in Amsterdam hoor!’ Binnen Volkert houdt Roos zich voornamelijk bezig met communicatie en nieuwbouw.

  0299 – 479 474 | roosebbelaar@volkertmakelaardij.nl