Ons kantoor

De aankoop en verkoop van een huis is een groot moment in een mensenleven. Wat ook de aanleiding is, het gaat om veel geld, gepaard met veel emoties. Dat geldt ook voor het verhuizen bij een huurhuis. Die essentie van het vak snappen wij. Daarom geloven wij als individuen én als kantoor in een klantgerichte aanpak. Wat er ook gezegd wordt over de makelaardij, bij ons staat niet onze courtage voorop. Wij halen plezier uit ons werk omdat we graag van dienst zijn met onze kennis, kunde en ons netwerk. Omdat u mét ons een mooiere prijs krijgt voor uw huis, omdat u mét ons meer kans maakt op de overhitte huizenmarkt; omdat u mét ons simpelweg beter af bent.

En dan is het heerlijk werken met een team van 6 gedreven en vooral betrokken mensen. In een prachtige en diverse regio. Van de bruisende metropool Amsterdam tot het landelijke leven in Warder. Van stolpboerderij tot eengezinswoning, van woonark tot dubbel benedenhuis. De afwisseling, het contact met onze klanten en de successen die we dag na dag weer boeken maken ons trotse makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers.

We hanteren bij elke aan- en verkoop een eigen strategie. Waarbij we moderne middelen zoals Facebook en Instagram even makkelijk inzetten als het aloude intappen op ons brede netwerk. Onze klanten beoordelen onze verkoopactiviteiten gemiddeld met een 9,2. Ons aankoopgemiddelde ligt zelfs op 9,5. Daar doen we het voor.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met kantoor op 0299 – 479 474 of mailen naar info@volkertmakelaardij.nl

Onze mensen

 • null

  Willem Haars

  Zelfs toen Willem actief was in de financiële wereld, droomde hij van één ding: zijn eigen makelaarskantoor. In 2001 was het zover, de geboorte van Volkert Makelaardij, genoemd naar zijn opa. Het pand aan Achterdijk 14 in Purmerend is een bijzondere plek, want al jaren familiebezit. Nog elke dag is hij zo betrokken als op zijn eerste dag. “We houden de lijnen naar onze klanten kort en persoonlijk, dat is het voordeel van een klein kantoor.”

  06 – 533 51 072 |
  willemhaars@volkertmakelaardij.nl

 • null

  René Haas

  René heeft veel van de wereld gezien, zelfs 15 jaar in Italië gewoond, en toch ligt zijn

  hart in deze regio. Hij is geboren in het Stadsziekenhuis van Purmerend en opgegroeid in Graft-De Rijp en de Zuidoostbeemster. Momenteel woont hij met zijn vriendin en haar 2 kinderen in Assendelft. René trad in de voetsporen van vader Simon Haas toen hij in 2009 werd ingezworen als Register Makelaar en Register Taxateur. Hij schrijft en spreekt vloeiend Italiaans en heeft dan ook een zeer tevreden Italiaans netwerk. Benvenuti!

  06 – 463 22 404 |
  renehaas@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Annemiek Doets

  Annemiek is geboren in Amsterdam Oud Zuid. Ruim 25 jaar geleden begon zij in de binnendienst. Het liefst breek ze haar hoofd over juridische stukken. Het uitzoeken van rechten en controleren van allerlei aktes. Dan is Annemiek als een vis in het water. Ook bij nieuwbouwgesprekken en bezichtigingen, lekker afwisselend. Samen met haar man heeft Annemiek 2 dochters en een heerlijke club kleinkinderen.

  06 – 515 10 740 |
  annemiekdoets@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Boudine Preyde

  Negentien jaar werkte Boudine als makelaar in de stad die altijd een grote liefde van haar zal zijn: Amsterdam. Tegenwoordig geniet ze juist van de prachtige buitengebieden. Zelf trok ze ooit voor haar kinderen van Amsterdam naar Monnickendam. Haar kinderen zijn nu studerend en al bijna de deur uit. Vaak zijn het Amsterdammers die naar deze regio komen. “En gelijk hebben ze,” lacht Boudine. Als iemand ze begrijpt is zij het. Naast het makelen verzorgt Boudine ook de verkoopstyling voor een optimale presentatie van uw woning

  06 – 226 76 654 | boudinepreyde@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Judith de Groot

  Judith is de steun en toeverlaat van Volkert Makelaardij. Zowel voor de makelaars als voor alle klanten. En dat al sinds 2001. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is zij uw eerste aanspreekpunt, degene die uw afspraken inplant. Judith geniet ervan om in een klein en hecht team te werken.

  0299 – 479 474 |
  judithdegroot@volkertmakelaardij.nl

 • null

  Ina Moerkerken

  In een goedlopend makelaarskantoor is een strakke administratie cruciaal. Gelukkig mogen we vertrouwen op Ina. Ina zorgt er ook voor dat bestellingen tijdig worden gedaan en voorraden worden aangevuld. Dat kopje koffie dat u op het kantoor wordt aangeboden, heeft zij met zorg voor u uitgekozen. Ina is een echte en actieve Broeker, als er festiviteiten zijn is zij van de partij.

  0299 – 479 474 | inamoerkerken@volkertmakelaardij.nl

NVM: keurmerk in een vrije markt

Helaas is de titel ‘makelaar’ niet langer beschermd. Dat betekent dat iedereen zich zomaar makelaar kan noemen. Daarom hechten wij waarde aan het strenge lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM toetst haar leden, stelt eisen aan permanente educatie en wij moeten ons houden aan de NVM-erecode. Daarin staan afspraken over deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Uw huis verkopen via een NVM-makelaar betekent directe toegang tot alle functionaliteit van huizensite funda, de dochteronderneming van de NVM.

MVA: ook specialist in de hoofdstad

Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) is dé beroepsorganisatie van makelaars o.g. in de Metropoolregio Amsterdam. MVA is de grootste afdeling van de NVM. MVAmakelaars zijn deskundig, kennen de markt als geen ander of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, wonen of BOG. En natuurlijk zijn de bekwaam als het gaat om waardebepalingen, beoordelingen van de bouwkundige staat, wet- en regelgeving, processen en juridische zaken, erfpacht, splitsingsaktes en taxaties. De panden die wij in verkoop hebben worden ook geplaats op de site van de MVA.

Vastgoedcert: waarborg van ons als makelaar

Om sinds het vervallen van de wettelijke beëdigingsplicht, de kwaliteit van makelaars te kunnen blijven waarborgen, is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht. Een VastgoedCert-registratie betekent voor een makelaar een belangrijke pré. Het VastgoedCert keurmerk is voor zijn of haar opdrachtgevers de aanduiding dat ze op deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen vertrouwen. De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs: objectief en onafhankelijk

Vastgoedwaarderingen moeten objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen. In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) vindt u die gekwalificeerde taxateurs, zogenoemde: Register Taxateurs. NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

NWWI & Taxateursunie: taxatie voor hypotheek

Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) heeft vastgesteld dat een taxatierapport, voor de financiering van een hypotheek, uitsluitend mag worden geaccepteerd indien deze door één van de door de WEW erkende instituten is gevalideerd. Valideren betekent in deze context dat wordt gecontroleerd of de taxateur én de taxatierapporten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen zoals deze door de WEW zijn voorgeschreven. Volkert Makelaardij is aangesloten bij de volgende validatie instituten:

NWWI
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

De Taxateursunie
Taxateurs Unie is één van de vier Taxatie Validatie Instituten van Nederland. Taxateurs Unie streeft er na om, in het belang van de gehele branche, ook richting collega validatie-instituten de partij te zijn die garant staat voor gevalideerde taxatierapporten van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast spant Taxateurs Unie zich in om qua communicatie de partij te zijn welke het meest snel en efficiënt reageert op vragen en opmerkingen in het CRT-traject van andere validatieinstituten.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met kantoor op 0299 – 479 474 of mailen naar info@volkertmakelaardij.nl