WATERGANG

Stiereveld 4 Verkocht Wonen op nog geen 10 kilometer van Amsterdam! Deze geschakelde woning wordt duurzaam gebouwd. Volledige isolatie en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Je wekt gewoon je eigen stroom op, je energierekening was nog nooit zo laag. En over het onderhoud hoef je je de komende jaren ook geen zorgen te maken.…

WATERGANG

Stiereveld 2 Verkocht Wonen op nog geen 10 kilometer van Amsterdam! Deze geschakelde woning wordt duurzaam gebouwd. Volledige isolatie en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Je wekt gewoon je eigen stroom op, je energierekening was nog nooit zo laag. En over het onderhoud hoef je je de komende jaren ook geen zorgen te maken.…

WATERGANG

Stiereveld 12 Verkocht Wonen in een geschakelde nieuwbouwwoning op nog geen 10 kilometer van Amsterdam! En dat met vrij uitzicht op beschermd natuurgebied. Het is een duurzaam nieuwbouwproject. De woningen worden volledig geïsoleerd en alle woningen worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.  

MONNICKENDAM

Jan Nieuwenhuyzenlaan 12 Verkocht Ruim en zalig zonnig Hoekhuis (122 m²) met 4 slaapkamers, een open haard en een groene voor, zij én achtertuin op het Noordwesten. De woning is ideaal gelegen op 171 m² eigen grond. Genoeg mogelijkheden en vooral ruimte om dit huis volledig in te richten naar eigen smaak! Welkom in deze kindervriendelijke…

MONNICKENDAM

Zwaluwtong 52 Verkocht Er zijn maar weinig woningen die alles met zich meebrengen, maar dit is er één! Een ruime zonnige eengezinswoning (131 m²) met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4), een uitbouw, dakkapel, vloerverwarming, zonnepanelen, elektrisch zonnescherm én een zonnige tuin op het Zuiden! Welkom in Monnickendam.    

HALFWEG (recreatie)

Zuiderweg 2 R213 Verkocht Moderne 4-persoons recreatiebungalow aan de voorzijde van het park. Op nog geen 10 minuten rijden van Amsterdam, Haarlem en Schiphol! Gelijkvloerse recreatiebungalow, type Arbe Lamière: woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, nette badkamer, grote raampartijen en een stijlvolle uitstraling.  

AMSTERDAM

Mandarijnenstraat 14-1 Verkocht De Mandarijnenstraat 14-1 is een licht 2-kamer (HOEK) appartement met balkon, Frans balkon en eigen schuur en bevindt zich in de groene wijk Tutti-Fruttidorp. Deze woning is altijd keurig onderhouden en ligt op een geweldige locatie in de buurt van het NDSM terrein, ‘t Twiske en Amsterdam Centraal.

ASSENDELFT

Dorpsstraat 475 Verkocht Project voor herbestemming Prachtige Noord-Hollandse stolpboerderij aan de Dorpsstraat in Assendelft. Een monumentale stolp, klaar om door een liefhebber in ere te worden hersteld. De boerderij (bouwjaar 1877) is een provinciaal monument.