MONNICKENDAM

Lijnbaan 22 Beschikbaar Jas ophangen en verhuizen! Dat kan in deze ruime en perfect onderhouden eengezinswoning; ruime woonkamer, nette keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer èn een tuin op het zuiden. Gelegen nabij winkel centrum, scholen, bibliotheek, sporthal en bushalte. Kom snel kijken! Vraagprijs: € 495.000,- k.k.  

PEGUILHAN – FRANKRIJK

Mon Rêve Beschikbaar Rust, ruimte en hertjes alom, bij dit prachtige huis met gîte (239 m2) op het glooiende Zuid-Franse platteland. Het terrein van circa 3800 m2 is omringd door bos en heeft een adembenemend uitzicht op de bergen. Peguilhan ligt op slechts een uur rijden van Toulouse en 12 uur rijden van Utrecht. Vraagprijs:…

DE RIJP

De Volger 41 Beschikbaar Vrijstaande villa (bedrijfswoning) met grote tuin rondom. Naast de woning staat een grote schuur van ca. 78 m2. Deze schuur is thans in gebruik als garage, kantoor en werkplaats. Aan de achterzijde heeft u een vrij en landelijk zicht op de Westdijk. We horen de vogels fluiten en van een bedrijvenpark…

PURMEREND

Brahmsstraat 133 Beschikbaar Dit gezinshuis biedt alle ruimte, zowel binnen als buiten. De woning heeft een royale woonkamer, een woonkeuken, badkamer, 4 ruime slaapkamers, een tuin en een dakterras van ca. 39 m2) op het zuiden. Gelegen in een woonwijk van Purmer Zuid, nabij Meerland, openbaar vervoer en het Purmerbos. Vraagprijs: € 450.000,- k.k.

ASSENDELFT

Dorpsstraat 475 Beschikbaar Project voor herbestemming Prachtige Noord-Hollandse stolpboerderij aan de Dorpsstraat in Assendelft. Een monumentale stolp, klaar om door een liefhebber in ere te worden hersteld. De boerderij (bouwjaar 1877) is een provinciaal monument. Vraagprijs: € 798.500,- k.k.

BROEK IN WATERLAND

Buitenweeren 15 Beschikbaar Goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning (103 m²) met aangebouwde garage. Zowel aan de voor- als achterzijde een nette tuin in het fijne dorp Broek in Waterland!  Op slechts enkele minuten loopafstand vind je o.a. de basisschool, kinderopvang, tennisbaan, voetbalveld en de bushalte. Vraagprijs: € 569.500,- k.k.