Bouwnummer 1

Stiereveld in Watergang

Robuust, ruim en luxe; dat zijn de steekwoorden voor deze te bouwen dwarskapwoning met vrijstaande dubbele garage. Op een heerlijke plek met vrij uitzicht over beschermd natuurgebied ‘t Varkensland.

Royale living met open woonkeuken, werk- of slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de verdieping 4 slaapkamers en 2 badkamers. Een fijne tuin rondom en ruimte om maar liefst 4 auto’s te parkeren; 2 parkeerplaatsen en in de garage met verdieping, ruimte voor nog 2 auto’s. Dubbele vrijstaande garage met kapverdieping.

INDELING

Zij-entree, hal, trapopgang, gastentoilet. Dubbele openslaande deuren naar de living. Rondom ramen om van het prachtige uitzicht te kunnen genieten. De woonkeuken is naar wens in te richten, aansluitend de serre-achtige ruimte; een ideale plek voor een grote eettafel om samen met familie of vrienden te genieten van lange avonden natafelen. Meerdere openslaande deuren naar de rondom gelegen tuin.

De slaap- cq werkkamer met ramen aan 2 zijde van de ruimte ligt naast de badkamer.

Verdieping met vide, ruime overloop met vlizotrap naar de vliering. Toilet, 2 badkamers, wasruimte, technische ruimte, 4 slaapkamers.

W extern