Gehele kavel

Op Texel is zo ontzettend veel te doen is: uitwaaien op het strand met de leukste strandtenten, echte Texelse producten proeven (het is een walhalla voor foodies), denk aan de de Award winning Orekees schapenkaas van Wezenspyk. Zeer regelmatig zijn er festivals en evenementen. Je kunt een wandeling maken door het groene duingebied, er zijn musea en prachtige fietsroutes.

Ligging

De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten. Aangekomen in ‘t Horntje is het 8 minuten autorijden naar Den Burg. Den Burg is het gezelligste dorp van Texel, althans dat vinden wij. Er zijn veel leuke winkels, restaurants, cafés en terrassen, een bioscoop, bibliotheek en een zwembad. Er zijn 5 basisscholen en een middelbare school waar de opleidingen vmbo, havo of vwo gevolgd kunnen worden.

texel voorgevel

Verzetstraat 40 Den Burg

(Verkocht onder voorbehoud)

Unieke kans: zelf een duurzame woning (laten) bouwen in Den Burg, het gezelligste dorp op Texel. Het voorwerk is al gedaan, een goedgekeurd bouwplan voor uw splinternieuwe woning ligt klaar. De bouwkavel heeft een oppervlakte van ongeveer 255 m² inclusief eigen parkeerplaats. Daarnaast krijgt u ook de beschikking over circa 41 m² gemeentegrond.
De grond zal vrij van begroeiing en glad worden opgeleverd.

texel achtergevel

Verzetstraat 42 Den Burg

(Verkocht onder voorbehoud)

Unieke kans: zelf een duurzame woning (laten) bouwen in Den Burg, het gezelligste dorp op Texel. Het voorwerk is al gedaan, een goedgekeurd bouwplan voor uw splinternieuwe woning ligt klaar. De bouwkavel heeft een oppervlakte van ongeveer 243 m² inclusief aangrenzende, eigen parkeerplaats. De grond zal vrij van begroeiing en glad worden opgeleverd.